Highland Mountainbike Challenge
MTB

Opdateret den: 20-05-2018Løbet blev kørt
d. 20-05-2018
Region
Midtjylland
Startby
8600 Silkeborg
Startadresse
Vejlsøvej 30
Løbsdato
20-05-2018
Starttid
Kl: 10:00
Type
MTB
Distance(r) km
100 km / 1500 hm
Afdeling
Afd
Tidtagning
Tidtagning
Tilmelding på dagen
Nej
Hvem kan deltage?
Alle
Maks. antal deltagere
1000
Hjemmeside
Facebook
Ingen Info
Online tilmelding
Deaktiveret
Resultater

beskrivelse
Fuld Skærm

Highland Mountainbike Challenge er et 100 km mountainbikeløb fra Silkeborg til Aarhus, som fører deltagerne igennem noget af Danmarks bedste mountainbiketerræn. De 100 km og 1500 højdemeter, er centreret omkring singletracks i Søhøjlandet og vandreruten fra Silkeborg til Aarhus. I mål ved Godsbanen i Aarhus, disker vi op med god mad, en øl/sodavand og hygge.

Ruten

100 km og 1500 hm på mountainbike er hårdt. Rutens første 50 km kommer til at veksle mellem singletrack og skovstier gennem Nordskoven, Vesterskoven og Sønderskoven omkring Himmelbjerget. Umiddelbart efter denne krævende sektion, har vi indlagt et TIME OUT DEPOT, hvor deltagerne kan tage en solid pause og tanke op til de sidste 50 km, mens tiden står stille.


Når deltagerne rammer Ry, flader ruten ud og bliver mindre teknisk frem til Jeksen, hvor den sidste single-track-sektion er.
Efter Jeksen rammer ruten Brabrand stien. Herfra er der tons det sidste stykke ind til Godsbanen i Aarhus.

Depoter

Der er 3 depoter på ruten. På det midterste depot, sætter vi tiden i stå, så deltagerne kan tage en slapper, tanke op, samle op på gruppen og få tjekket cyklen.

After Race på Godsbanen, Aarhus

I mål ved Godsbanen i Aarhus. Spiselauget disker op med en udsøgt samling retter og drikke, designet til at please deltagernes udmarvede kroppe. Snup et bad, nyd maden og skyl den ned med en øl mens du deler historier fra ruten.
Motionscykellob.dk Kommentér ?Copyright @ 2011 - 2018 MotionsCykellob.dk - Alle rettigheder forbeholdes.