Revlingeløbet - Road
Road

Opdateret den: 16-10-2017Løbet blev kørt
d. 25-07-2017
Region
Midtjylland
Startby
9632 Møldrup
Startadresse
Rugvænget 2
Løbsdato
25-07-2017
Starttid
Kl: 18:00
Type
Road
Distance(r) km
25, 42, 68
Afdeling
Afd
Tidtagning
Tidtagning
Tilmelding på dagen
Ja
Hvem kan deltage?
Alle
Maks. antal deltagere
Hjemmeside
Facebook
Ingen Info
Online tilmelding
Deaktiveret
Resultater
Ingen Info

beskrivelse
Fuld Skærm

Traditonen tro vil der igen i år blive afholdt cykelløb tirsdag den 25. juli 2017 i forbindelse med Revlingefesten. Som tidligere år vil der være ruter for alle aldre og alle niveauer. Der vil være ruter til børnefamilien med de små cykler, de unge hvor musikken blæser dem afsted, ”profferne” som skal teste formen af, et cykelløb for alle. Den traditionsrige 11 km vil igen at være at finde blandt ruterne, den vil være samme rute som sidste år. Som tidligere år vil der ligeledes være ruter på 25, 42 og 68 km for den mere seriøse cykellist.

Ruterne vil blive lagt op på Facebook og på hjemmesiden efter den 1. juli. Ruterne vil som noget nyt også være muligt at downloade som GPX filer eller findes på Endomondo. MTB ruten kunne være en god ide at hente ned til sin cykel Computer da ruten er lidt svær at mærke op. Vi har selvfølgelig prøvet at mærket alle ruter så godt op som muligt.

Tilmelding til cykelløbet vil være på hallens parkeringsplads fra kl. 17.30, hvor startskuddet for den længste rute vil være kl. 18.00, hvorefter de øvrige ruter efterfølgende vil blive sendt afsted.

Som så mange gange før, vil der på sportspladsen i Bjerregrav igen i år være mulighed for at købe pølser og andet proviant, samt holde et velfortjent hvil inden det sidste stykke mod Møldrup. Der er også her man kan grille sin egen mad hvis man har medbragt det.

Efter løbet er der en gratis øl eller vand i Revlingeteltet på startnummeret. Her er der ligeledes mulighed for at få sit diplom.

Vi håber at I på turen vil respektere naturen og hjælpe os med at rydde op efter jer selv. I ønskes alle en rigtig god cykeltur.
Motionscykellob.dk Kommentér ?Copyright @ 2011 - 2018 MotionsCykellob.dk - Alle rettigheder forbeholdes.