Forårsløbet
Road

Opdateret den: 01-01-2019Løbet blev kørt
d. 21-04-2019
Region
Sjælland
Startby
4700 Næstved
Startadresse
Kasernevej 24
Løbsdato
21-04-2019
Starttid
Kl: 09:00
Type
Road
Distance(r) km
60, 90, 120
Afdeling
-
Tidtagning
Chip
Tilmelding på dagen
Ja
Hvem kan deltage?
Alle
Maks. antal deltagere
Hjemmeside
Facebook
Ingen Info
Online tilmelding
Deaktiveret
Resultater

Søndag d. 21. april 2019 - afholder Næstved Cykel-Motion for sjette gang Forårsløbet som et åbent løb på landevej. Der bliver igen tre ruter at vælge imellem - 60, 90 og 120 km. Masser af højdemeter og gode udfordringer til test af din grundform i begyndelsen af sæsonen med raceren!

Løbet har altid været kendt for fine udfordrende ruter og gode depoter. Sådan bliver det også i år!

På den korteste rute vil der være ét depot, mens der bliver to på den mellemste og 3 på den lange rute og i målområdet bliver du tilbudt et lunt måltid mad som er dækket af dit tilmeldingsgebyr.

Sikkerheden vil blive prioriteret højt - vi har igen arrangeret os med BMW Marchalls at de kommer på motorcykler og følger rytterne på de to lange ruter. Du har naturligvis også hjelm på. Ruterne "går højre om", og vil derfor primært bestå af højresving selvom dem til venstre ikke helt kan udgås. Hvor større veje skal krydses, vil der være vagter som sørger for at du kommer godt over.

Også i 2019 bliver der tidtagning med chip. Det muliggør at der hurtigt bliver en resultatliste tilrådighed her når alle er kommet i mål. Du vil kunne udskrive et diplom efter løbet her.

Alle ruter går over en af de bedste/værste bakker på Sydsjælland - nemlig Svennerup Bjerg eller i daglig lokal tale blot kalde "P2 Bakken". Det udnytter vi igen med en ekstra tidtagning så vi efter løbet kan kåre og præmiere en bakkemester hos både kvinder og mænd.
Motionscykellob.dk Kommentér ?Copyright @ 2011 - 2018 MotionsCykellob.dk - Alle rettigheder forbeholdes.