Navn på cyklen

 Gribben Gravel
MTB

Opdateret den: 10-11-2019Løbet blev kørt
d. 27-10-2019
Region
Hovedstaden
Startby
3400 Alsønderup
Startadresse
Baunevej 10, Alsønderup Skole
Løbsdato
27-10-2019
Starttid
Kl: 10:00
Type
MTB
Distance(r) km
40, 75
Afdeling
-
Tidtagning
Chip
Tilmelding på dagen
Ja
Hvem kan deltage?
Alle
Maks. antal deltagere
-
Hjemmeside
Facebook
Ingen Info
Online tilmelding
Deaktiveret
Resultater

CC Hillerød indbyder alle til MTB/Cross motionsløb i den smukke Gribskov klædt i efterårets smukke farver søndag den 29. oktober 2017. Der er mulighed for at køre den lange rute på ca. 75 km eller kort rute på ca. 40 km. Den lange distance med start 10.00 og den korte 10.20 . Se info her

Ved mål er der kaffe/te, vand, sandwich, kager og frugt.

Alle, der deltager i løbet, er med i lodtrækningen om flotte sponsorpræmier, bl.a. gavekort og udstyr. Husk at checke om du har vundet når du kommer i mål.

Igen i år er der mulighed for at tilmelde sig som hold, både på den lange og korte distance. Et hold består af 4 ryttere (m/k), den samlede tid for holdet er holdets resultat. I tilmelder jer individuelt med angivelse af jeres holdnavn. Det koster ikke ekstra at deltage i holdløbet udover startgebyret.

Grønt motionsløb: Husk Gribben er et motionsløb, tag derfor hensyn til skovens gæster. Respekter hjælperne og deres anvisninger, især ved krydsning af jernbaneoverskæringer. Når der kommer tog vil der stå en hjælper som lukker for passage for deltagerne. Respekter dette og lad være med at tage nogen chancer. Husk også at tage jeres brugte slanger og gel med hjem igen. Vi rydder selvfølgelig op på ruten, men inden vi kommer forbi ser det ikke godt ud for skovens øvrige gæster at der ligger efterladenskaber fra deltagerne.
Motionscykellob.dk Kommentér ?Copyright @ 2011 - 2020 MotionsCykellob.dk - Alle rettigheder forbeholdes.