Mols Bjerge Grand Prix
Road

Opdateret den: 25-12-2017Region
Midtjylland
Startby
8420 Knebel
Startadresse
Lyngevej 18
Løbsdato
23-09-2018
Starttid
Kl: 11:00
Type
Road
Distance(r) km
24, 50, 100
Afdeling
-
Tidtagning
Chip
Tilmelding på dagen
Nej
Hvem kan deltage?
Motionister
Maks. antal deltagere
500
Hjemmeside
Facebook
Ingen Info
Online tilmelding
Resultater

beskrivelse
Fuld Skærm

Den 23. september kan du igen prøve kræfter med Mols Bjerge Grand Prix. Ruten vil igen være den 50 km lange rundstrækning, som du kan køre enten 1 eller 2 gange. Undervejs får du henholdsvis 600 og 1200 højdemeter(!) og bakkespurt opad den legendariske Agri-bakke.

Du finder start- og målområdet ved Mols Hallen i Knebel, på Lyngevej 18, hvor der også vil være mulighed for omklædning. Til de hurtige vil der være mulighed for parkering foran hallen, mens vi henviser til Møllevej 1 eller Mols Skolen på Knebel Bygade, hvor der er god mulighed for parkering.

Det er også ved Mols Hallen at nummerudleveringen vil finde sted. Udleveringen åbner klokken 09:00 på selve dagen.

Dagens tre hurtigste mænd og kvinder på begge distancer præmieres på podiet. Det samme gælder for dagens tre hurtigste mandskaber i holdkonkurrencen, såvel som dagens hurtigste mand og kvinde i bakkekonkurrencen. Foruden præmier til dagens hurtigste, har vi også læssevis af fede lodtrækningspræmier.

Hvis du vil køre Mols Bjerge Grand Prix, så tilmeld dig i god tid! Vi planlægger efter deltagere antallet og jo tidligere vi kan komme med et kvalificeret gæt på deltagerantallet, jo federe kan vi gøre løbet! I 2018 vil der IKKE være tilmelding på dagen.

Tilgengæld er alle forhåndstilmeldte sikret en racepack med alt hvad du behøver for et godt løb, rundstykker og kaffe før løbet, sikkerløbsafvikling, samt sandwich og vand til efter løbet.

Hold øje med facebooksiden Marcello Bergamo Bike Challenge for mere info.
Motionscykellob.dk Kommentér ?Copyright @ 2011 - 2018 MotionsCykellob.dk - Alle rettigheder forbeholdes.