Navn på cyklen

 Motionsløbet på heden Grand Prix Herning
Mix

Opdateret den: 04-02-2021Løbet blev kørt
d. 21-05-2022
Region
Midtjylland
Startby
7400 Herning
Startadresse
Kousgaardplads ved DGI Huset
Løbsdato
21-05-2022
Starttid
Kl: 11:30
Type
Mix
Distance(r) km
122
Afdeling
-
Tidtagning
Chip
Tilmelding på dagen
Nej
Hvem kan deltage?
Alle
Maks. antal deltagere
300
Hjemmeside
Facebook
Ingen Info
Online tilmelding
Deaktiveret
Resultater

Du har nu muligheden for at opleve den unikke forårsdag på heden – Grand Prix Herning. Har du drømt om at kører de samme segmenter som de tidligere vindere af de professionelle udgave Bjarne Riis, Frank Høj og Mads Würtz Schmidt. Så er det nu du skal slå til når Herning Cykle Club og DGI invitere dig til motionsløbet på heden. Dette er Danmarks udgave af Paris Roubaix hvor du kan prøve kræfter med kombinationen af
asfalt og gruset.Løbet foregår den 21. maj 2022. Samme dag som de professionelle kører deres udgave. Motionsløbet starter lidt tidligere så du kan nå Herning centrum og få din velfortjente forplejning. Alt imens du kan opleve profferne afslutte deres udgave på rundstrækningen i centrum.


Løbet og tidtagningen slutter når du har gennemført næst sidste segment på ruten. Vi kører reelt 18 segmenter, men løbet er neutraliseret på sidste pave der hedder "En grus sti”. Herefter samles op og man kører i små grupper retur til centrum af Herning.


Ruten vil være en skøn kombination af lynhurtig asfalt samt 18 segmenter på grus strækninger. Der vil være strava segmenter på de nummereret segmenter.

Løbet vil være 100% opmærket med skilte på hele ruten. Der vil være flagposter på ruten samt førebil. Løbet kombinerer det sociale og en fed naturoplevelse samtidigt med, at du bliver udfordret på de fysiske elementer på den legendariske rute.
.

Entré
Distance: 122 km. Inkl. 2 x masterstart
Startgebyr 250 kr.
Motionscykellob.dk Kommentér ?Copyright @ 2011 - 2020 MotionsCykellob.dk - Alle rettigheder forbeholdes.