Navn på cyklen

 MS BIKE
Road

Opdateret den: 25-04-2020Løbet blev kørt
d. 27-08-2022
Region
Sjælland
Startby
9990 Skagen
Startadresse
Høedvej 52
Løbsdato
27-08-2022
Starttid
Kl: 09:00
Type
Road
Distance(r) km
735
Afdeling
-
Tidtagning
Tidtagning
Tilmelding på dagen
Nej
Hvem kan deltage?
Alle
Maks. antal deltagere
200
Hjemmeside
Facebook
Ingen Info
Online tilmelding
Deaktiveret
Resultater

Danmarks længste cykeloplevelse - for en verden uden sclerose.
Hvis du vil have en fuldstændig enestående cykeloplevelse sammen med mennesker, du holder af, og samtidig gerne vil udfordre dig selv, er du havnet det helt rigtige sted. Deltag i MS BIKE, og få en cykeloplevelse ud over det sædvanlige.

MS BIKE giver dig mulighed for at prøve kræfter med cykelløbets ypperste disciplin ”ultrauniverset” på en ganske unik cykelrute igennem hele Danmark.
Ruten tager dig gennem den rå, barske og ikke mindst smukke danske natur på mere end 700 km den 27. til den 28. august 2022.

MS BIKE giver dig mulighed for at udfordre og presse dig selv og dine holdkammerater til det yderste, når I sammen cykler mere end 700 km gennem dag og nat, i sol og regn, i varme og i blæst, for jeres egen skyld, men i den grad også for sammenholdets og for vores fælles mål om en verden uden scleroseforeningen.

Hvordan I vælger at gennemføre MS BIKE er helt op til jer.
Som deltager på MS Bike bliver du en del af en cykeloplevelse, der sportsligt er en af de største udfordringer, du som cyklist kan deltage i på dansk jord. Men det er også et løb, du kan tilpasse dit og hele holdets ambitionsniveau, da det udelukkende er jer, der sætter målet for, hvordan I vil klare jer igennem ruten. Der er blot to krav; I skal nå det på maks. 30 timer, og der skal altid være mindst én fra holdet på vejen ad gangen.
Gerne flere, gerne jer alle, men du har også mulighed for selv at nappe hele ruten, hvis du er en af de få rå.
Motionscykellob.dk Kommentér ?Copyright @ 2011 - 2020 MotionsCykellob.dk - Alle rettigheder forbeholdes.