Navn på cyklen

 Nordjylland Rundt
Road

Opdateret den: 15-06-2019Løbet blev kørt
d. 15-06-2019
Region
Nordjylland
Startby
9400 Nørresundby
Startadresse
Gammel Høvej 34
Løbsdato
15-06-2019
Starttid
Kl: 06:00
Type
Road
Distance(r) km
75, 140, 200
Afdeling
-
Tidtagning
Chip
Tilmelding på dagen
Ja
Hvem kan deltage?
Alle
Maks. antal deltagere
-
Hjemmeside
Facebook
Online tilmelding
Deaktiveret
Resultater

”NORDJYLLAND RUNDT på cykel” er cykelløb og cykelmotion på alle niveauer og for alle aldre. Løbet arrangeres af Aalborg Cykle-Ring og CCH Hjørring – to nordjyske cykelklubber, som begge tilbyder cykling for børn og unge, licensryttere og bredden under Danmarks Cykle-Union. Overskuddet fra løbet går til udvikling af børne-, unge- og talentarbejdet i de to nordjyske klubber.

Løbet blev første gang kørt i 1990. Udover de to klubber, er der assistance fra mange frivillige, god støtte fra vores sponsorer, hertil kommer at en række samarbejdspartnere medvirker til at vi kan afholde et godt cykelløb, som vi er stolte af. Det eneste minus, som vi kan komme i tanke om er, at vi som arrangører ikke selv kan ”få lov til” at deltage – det vil vi ellers gerne – da vi elsker cykelsport.
2018-udgaven af NORDJYLLAND RUNDT køres lørdag den 15. juni.

Tidligere blev NORDJYLLAND RUNDT afholdt første lørdag i juni. Vi har, igen i år, valgt at afholde løbet den anden lørdag i juni.

Løbets gode udvikling sikres ved at vi, ud fra de mange konstruktive tilbagemeldinger vi hvert år modtager, holder en evaluering, med det formål at gøre det lidt bedre året efter. På den måde er der hvert år nye tiltag som tilføres løbet. Det betyder, at selvom vi igen i år foretager flere justeringer og kommer med nye tiltag - så fastholdes grundstammen af alt det der fungerer og gør NORDJYLLAND RUNDT til en af årets store cykeloplevelser.
Hvilke nye tiltag er der i 2018?

Trenden med de meget lange løb er aftagende. Derfor valgte vi i 2016, efter mange opfordringer, at afkorte et par af distancerne. I 2017 aflyste vi så den lange rute på 250 km og endvidere holdløbet. Årsagen var ganske enkelt "for få tilmeldte." Alle ruter kommer, igen i 2018, retur til START ad samme strækning som den første del af starten – ikke noget med at skulle cykle igennem Vodskov og senere igennem rundkørsel ved Bouet/Kvickly. I 2018 har vi ændret ruten således rytterne ikke igennem Brønderslev. Der cykles syd om Brønderslev og mod Øster Brønderslev, hvor Brønderslev-depotet er flyttet til. Altså stadig mere fokus på trafiksikkerhed.
Ændring af ruterne betyder at der nu kan vælges mellem en distance på 75 km, 140 km og 200 km.
Første startgruppe kører kl. 07.30.
Vi arbejder også på stadig at skabe endnu mere stemning og service ved depoterne. Vi har modtaget rigtig mange positive tilbagemeldinger I forhold til den nuværende service i depoterne. Mange fremhæver stemningen og servicen I Dronninglund-depotet. ”Det er ganske enkelt et super fedt sted – en oase i ørkenen,” som en tidligere deltager skriver. Dronninglund-depotet er vores forbillede for et godt depot langs ruten.
Motionscykellob.dk Kommentér ?Copyright @ 2011 - 2020 MotionsCykellob.dk - Alle rettigheder forbeholdes.