Round Denmark Bike Race
Mix

Opdateret den: 06-09-2019Løbet blev kørt
d. 21-07-2019
Region
Hovedstaden
Startby
3000 Helsingør
Startadresse
Ny Kronborgvej
Løbsdato
21-07-2019
Starttid
Kl: 08:00
Type
Mix
Distance(r) km
1969
Afdeling
-
Tidtagning
Nej
Tilmelding på dagen
Nej
Hvem kan deltage?
Alle
Maks. antal deltagere
60
Hjemmeside
Facebook
Ingen Info
Online tilmelding
Deaktiveret
Resultater

Round Denmark Bike Race er et langdistance "self supported" cykelløb rundt om hovedparten af Danmark.

Løbet foregår på både vej og grusvej (ca. 100 km grusvej i alt). Ruten er 1969 km lang (inkl. færgeoverfarter - så lige over 1800 km cykling i alt), og går igennem noget af det smukkeste landskab Danmark har at byde på.

Fem færger skal benyttes undervejs, så timing kan være vigtig, da ikke alle færger sejler i døgndrift. 2018 udgaven blev vundet, af amerikanske Danny Lockhardt, med en tid på 6 dage og 6 timer. Langsomste deltager
brugte, i 2018, 13 dage 10 timer og 8 minutter. Løbet starter på ved P-pladsen ved Kronborg slot og slutter ved konditoriet Farumhus i Farum. Ruten er en lang time trail. Når løbet startes, stopper tiden ikke før man når målstregen i Farum.

Overordnede regler: Drafting er ikke tilladt på nær, hvis man deltager som par. Alle ryttere skal være selvforsynende undervejs og selv finde overnatning i henhold til reglerne. Der må ikke modtages hjælp fra 3. part på nær, hvis dette handler om førstehjælp. Følgebil er ikke tilladt. Uddybning af reglerne kan findes på
hjemmesiden.

Der stilles krav om at have gennemført et cykelløb eller træningstur på mindst 100 km inden for de sidste 6 måneder før registrering. Dette skal dokumenteres ved hjælp af henvisning til fx Strava, Garmin Connect, FIT fil eller på anden måde dokumenteres.

Alle øvrige oplysninger kan findes på hjemmesiden - herunder Athletes Guide.
Motionscykellob.dk Kommentér ?Copyright @ 2011 - 2018 MotionsCykellob.dk - Alle rettigheder forbeholdes.