Navn på cyklen

 Silkeborg MTB/Gravel
Cross-Gravel

Opdateret den: 05-01-2020Løbet blev kørt
d. 15-03-2020
Region
Midtjylland
Startby
8600 Silkeborg
Startadresse
Nattergalevej 1
Løbsdato
15-03-2020
Starttid
Kl: 10:30
Type
Cross-Gravel
Distance(r) km
30, 60, 80
Afdeling
-
Tidtagning
Chip
Tilmelding på dagen
Ja
Hvem kan deltage?
Alle
Maks. antal deltagere
1250
Hjemmeside
Facebook
Online tilmelding
Deaktiveret
Resultater

Det er 27. gang MTB-løbet køres. Der er start og mål – Ferskvandscentret, Vejlsøvej 51, Silkeborg. MTB-løbet er et motionscykelløb med bred appel både til dem, der vil køre hurtigt og til dem, der vil gennemføre for motionens skyld. I motionscykelløbets ånd er det kun en konkurrence mod en selv, og det vigtigste er at gennemføre.
I 2020 vil der kun være 2 ruter til SilkeborgMTB. Den ene på ca. 30 km og en længere på ca. 60 Km og der vil være et nyt startsted for løbet.

Hvorfor nu det?
I Silkeborg bygges der lige nu den nye Nordskovvej som giver SilkeborgMTB nogle væsentlige logistiske problemer, og som ikke gør noget godt for løbet, så vi har i 2020 valgt at ikke at køre i Nordskoven, og i stedet give den fuld gas i de resterende sammenhængende skove, og give løbets deltagere det de elsker SilkeborgMTB for; masser af bakker og fede spor.
Ligegyldigt hvilken rute du vælger, vil du får en god oplevelse af Silkeborg Skovenes udfordringer undtaget Nordskoven.

NYHED i 2020
Ca. 80 km langt gravel løb, der byder på en masse af natur i og omkring skovene ved Silkeborg. Løbet starter samme sted som MTB-løbet med rullende start fra kl. 09.30 til kl. 10.00, ruten indeholder en fordeling på ca. 10% asfalt og ca. 90% grusstier (intet singletrack). Ca. halvvejs vil der være et depot. Efter løbet vil der blive serveret tomatsuppe og en sandwich til alle deltagere i mål området. Vi lukker for målgang kl. 15.00 dvs. at her skal alle gerne være i mål.
Løbet er et self supported løb, der betyder at du/I selv skal finde vej via en GPS-fil (ruten vil ikke være opmærket) samt sørge for ekstra slange og andet nødvendigt grej, i tilfælde af defekter. Vi søger for, at du ikke bliver efterladt ude på ruten, hvis det skulle gå helt galt.
Motionscykellob.dk Kommentér ?Copyright @ 2011 - 2020 MotionsCykellob.dk - Alle rettigheder forbeholdes.