Navn på cyklen

 Sjælland Rundt på Cykel
Road

Opdateret den: 01-01-1970Løbet blev kørt
d. 25-06-2022
Region
Sjælland
Startby
4600 Køge
Startadresse
Carlsensvej 3
Løbsdato
25-06-2022
Starttid
Kl: 06:00
Type
Road
Distance(r) km
323
Afdeling
-
Tidtagning
Chip
Tilmelding på dagen
Nej
Hvem kan deltage?
Motionister
Maks. antal deltagere
Hjemmeside
Facebook
Ingen Info
Online tilmelding
Deaktiveret
Resultater

Der er ikke mange motionsevents, der har holdt i 42år.

Derfor er det med glæde og store forventninger, at vi i 2022 kan sige tak til Michael Poulsen fra Braunstein, fordi han tog udfordringen op, så der nu er kommet ny luft i ringene, både på Sjælland Rundt på Cykel, Sjælland på Tværs og Tøse-Runden, udtaler Stig Mondahl og Ole Poulsen, som også var rutetilrettelæggerne i Køge Sportevent.

Ved Sjælland Rundt på Cykel 2022 har rutetilrettelæggerne
Stig Mondahl og Ole Poulsen lånt en stor del af 1980’er-ruten. Deltagerne kommer til at prøve kræfter med en særdeles spændende og udfordrende rute på 323,6 km med ikke mindre 2.212 højdemeter.
Ruten begynder ved Braunstein på Køge Havn via det smukke Køge Torv, derefter Lejre, Munkholmbroen, Holbæk, Hagested, Lammefjorden, Asnæs, Høve, Indelukket, Høvestræde, Veddinge bakker, Ordrup Strand, Fårevejle, Havnsø, Reersø, Drøsselbjerg, Havrebjerg, Slagelse, Frederikslund, Tystrup-Bavelse, Herlufmagle, Gisselfeld, Borupvej (P2 bakken), Kongsted, Leestrup, Fakse Ladeplads, Spjellerup, Rødvig, Stevns Fyr, Kystvejen Strøby, mål Braunstein Køge Havn.

Hvis nogle af stednavnene forekommer bekendte, kan det bekræftes hvorfor ved at se TV lørdag eftermiddag den 2. juli 2022.

I målområdet venter der alle deltagere en løbsmedalje, en kupon til pasta med kylling, en Braunstein fadøl eller sodavand, telt og musik og iskoldt vand ad
Motionscykellob.dk Kommentér ?Copyright @ 2011 - 2020 MotionsCykellob.dk - Alle rettigheder forbeholdes.