Navn på cyklen

 Tour de Storebælt
Road

Opdateret den: 01-01-1970Løbet blev kørt
d. 11-06-2022
Region
Sjælland
Startby
4000 Roskilde
Startadresse
Plus Kalundborg og Korsør
Løbsdato
11-06-2022
Starttid
Kl: 11:45
Type
Road
Distance(r) km
21, 100, 196
Afdeling
-
Tidtagning
Tidtagning
Tilmelding på dagen
Nej
Hvem kan deltage?
Motionister
Maks. antal deltagere
-
Hjemmeside
Facebook
Ingen Info
Online tilmelding
Deaktiveret
Resultater

Kom i god tid inden starten
Vi anbefaler ca. 2 timer før.
Løbet går i gang på nedenstående tidspunkter:
Roskilde: Kl. 11:40
Kalundborg: Kl. 14:45
Korsør/Halskov: Kl. 16:00


Tour de France kommer til Danmark
Tour de Storebælt har sit udspring i Danmarks historiske værtskab for de første tre etaper af Tour de France 2022 – også kaldet Grand Départ. Aldrig før har Danmark været medarrangør af verdens største cykelløb, og der går nok lang tid før det sker igen.

For at give så mange danskere som muligt muligheden for at være aktive deltagere i Tour-fejringen, og for at bruge dette som afsæt for at skabe en endnu flere glade motionscyklister i Danmark har DGI, DIF og DCU, som fælles arrangører, søsat Tour de Storebælt.
Tour de Storebælt modtager desuden økonomisk støtte fra Sport Event Denmark med en ambition om at tiltrække så mange internationale deltagere til løbet som muligt.

Et motionscykelløb for alle
Med afsæt i sloganet ”Et motionscykelløb for alle” giver Tour de Storebælt deltagerne en unik mulighed for at cykle hele, eller dele af, den samme rute som anvendes til 2. etape af Tour de France 2022. Ruten går fra Roskilde til Nyborg, og inkluderer både udfordrende bakker i Asnæs Indelukke, Sjællands vindblæste vestkyst og selvfølgelig den store finale hen over Storebæltsbroen. Storbæltsbroen vil således modtage motionscyklister i et omfang, der ikke er set siden åbningen i 1998.

Officielt sideevent for Grand Départ Copenhagen Denmark 2022

Tour de Storebælt er officielt sideevent for Grand Départ Copenhagen Denmark 2022, og med en målsætning om mere end 16.000 deltagere bliver Tour de Storebælt også det største enkeltstående sideevent.
Motionscykellob.dk Kommentér ?Copyright @ 2011 - 2020 MotionsCykellob.dk - Alle rettigheder forbeholdes.