Navn på cyklen

 Vadehavsløbet
Road

Opdateret den: 30-05-2019Løbet blev kørt
d. 26-05-2019
Region
Syddanmark
Startby
6760 Ribe
Startadresse
Torvet
Løbsdato
26-05-2019
Starttid
Kl: 09:00
Type
Road
Distance(r) km
40, 76, 133
Afdeling
-
Tidtagning
Chip
Tilmelding på dagen
Ja
Hvem kan deltage?
Alle
Maks. antal deltagere
-
Hjemmeside
Facebook
Online tilmelding
Deaktiveret
Resultater

133 km Ruten

Denne rute appelerer til landevejsracere med en god fysisk form, rutens distance er på 133,69 km. Ruten bringer dig rundt i det smukke landskab helt tæt på Nationalpark Vadehavet.

Turen går fra start på Domkirkepladsen i smukke Ribe by ud til Kammerslusen og videre ud til Gredstedbro og Lintrup via Hjortlund. I Lintrup oplever du vestjyllands kuperede landskab med rigtig gode stigninger, korte men stejle opture. Efter Lintrup går turen rundt om Foldingbro og videre ned til Sdr. Hygum, Fole, Arnum, Spandet, Gånsager, Roager og tilbage til Ribe, hvor du lander i Ribe med indkørsel fra syd. Der er tydelige pile langs vejkanten når ruten ændre sig. Denne rute er for dig med en god fysisk form, med mange km i benene. Den starter fladt og efter 37 km kommer der flere store bakker med dejlige stigninger og ialt 631 højdemeter. Husk at gøre holdt og besøg depotet i Lintrup, her vil der være lækker hjemmebag, bananer, energidrik og kaffe.76 km Ruten

Denne rute appellerer til landevejsracere med en god basis fysisk form, ruten er på 76 km. Ruten er flad i starten, men undervejs oplever du Vestjyllands bakkede landskab i alt 281 højdemeter skal forceres. I sær ved Lintrup ca. 39 km og lige syd for Hygum er der et par knolde der kan være en smule udfordrende. En rute hvor du kommer helt tæt på Nationalpark Vadehavet, da du passere det smukke landskab ved Kammerslusen. Der vil være depot efter ca. 40 km. Her kan du tanke væske, energidrik, hjemmebagt kage og bananer.

Der er tydelige gule skilte med sorte pile når ruten ændre sig. Denne rute er for dig med en god grundform. Hjelm er påkrævet.40 km Ruten

Denne rute kan alle stort set klare og især velegnet for hele familien der vil ud at opleve den smukke Nationalpark Vadehavet helt tæt på, da den kun er på ca. 40 km.

Oplev Nationalpark Vadehavet på tæt hold.

Turen går fra start på Domkirkepladsen i smukke Ribe midtby, og videre ud til smukke Kammerslusen, her kan man kan gøre et kort ophold for at nyde den smukke natur, gå en tur på diget, og oplev den storslåede natur. Måske kan du være heldig at opleve de store flokke af Bramgæs, smukke Svaner eller sågar en Ørn vil være en stor oplevelse. Derefter Cykler man videre til Vilslev over “Bjerget” som er en lille stigning, uden alt for store udfordringer. Videre igennem Vilslev og til Gredstedbro. Her kan I nyde en dejlig hjemmebagt kage med kaffe, eller energidrik. Efter depotet går turen hjemover til Ribe og målstregen igen på Domkirkepladsen. Der er tydelige Gule skilte og sorte pile i vejkanten når ruten ændre sig. Denne rute er for hele familien, og man behøver ikke nødvendigvis en racercykel for at gennemføre denne distance.
Motionscykellob.dk Kommentér ?Copyright @ 2011 - 2020 MotionsCykellob.dk - Alle rettigheder forbeholdes.