Volvo12 Race
Road

Opdateret den: 19-02-2018Løbet blev kørt
d. 20-05-2017
Region
Hovedstaden
Startby
4000 Roskilde
Startadresse
Sjællandsringen
Løbsdato
20-05-2017
Starttid
Kl: 07:00
Type
Road
Distance(r) km
6 eller 12 timer
Afdeling
Afd
Tidtagning
Chip
Tilmelding på dagen
Ja
Hvem kan deltage?
Alle
Maks. antal deltagere
600
Hjemmeside
Facebook
Ingen Info
Online tilmelding
Deaktiveret
Resultater

beskrivelse
Fuld Skærm

INFO VOLVO12 RACE SJÆLLANDSRINGEN 2017
NYHED I ÅRETS VOLVO12 RACE:

VOLVO12 RACE KØRES DEN 20 MAJ PÅ SJÆLLANDSRINGEN

SANDSTØDCYCLING.DK byder velkommen til VOLVO12 RACE – Danmarks hyggeligste 6 og 12 timers motionscykelløb samt et 100 km solo race – helt uden biltrafik på motorbanen SJÆLLANDSRINGEN ved Roskilde.

For første gang i historien ligger SJÆLLANDSRINGEN asfalt til et motioncykelløb – på en spændende rute på motorbanen ved Roskilde.

Tilmelding sker på bikeNrun.dk: HER

VOLVO12 RACE er et motionscykelløb for alle rytter-typer. Det er på en publikumsvenlig og helt lukket rute, hvor både nybegyndere og veltrænede motionister kan være med.

Der er flere muligheder for deltagelse i VOLVO12 RACE. Du kan både deltage i 6 eller 12 timers VOLVO12 RACE solo, men du kan også deltage på både 2-mands, 4-mands eller 6-mandshold. Så hvis du vil udfordre dine kollegaer eller dine venner, er dette den ideelle mulighed. Som en nyhed i 2017 også et solo 100 km race:

12 Timers RACE løbet starter lørdag klokken 7.00 og slutter 12 timer senere klokken 19.00.

6 Timers RACE løbet starter lørdag klokken 13.00 og slutter 6 timers senere klokken 19.00

100 km solo RACE starter lørdag klokken 10.00

Ruten vil være 2,8 kilometer lang med en hård stigning på ruten ( 6% )

Se startgebyr: HER

Skiftezonen ( Pitten )

Der er skiftezone i forbindelse med start/mål. Her skal rytterne give sin ventende makker et “high five”. Ryttere der skal køre flere omgange, fortsætter blot ud på en ny omgang uden forhindringer.

Kørechip

Startnummer og Chip vil blive udleveret på dagen mellem kl. 6.00 og kl. 6.45 ( 12 timersløbet ) og igen fra kl. 12.00 ( 6 timersløbet ) Uden montering af chip, er det ikke muligt at deltage i løbet.

Startnummer og Chip til 100 km solo race vil blive udleveret på dagen fra kl. 09.00

Præmieoverrækkelse

Præmieoverrækkelsen for alle vinder klasser vil finde sted kort efter løbet er slut.

Mulighed for tilkøb af forplejning.

Det vil være muligt at tilkøbe forplejning for deltagerne i 12 timers RACE løbet. Menuen vil bestå af morgenmad med rundstykker med ost og marmelade samt kaffe. Til frokost salat med kylling. Til eftermiddagskaffen vil der blive serveret en lækker FØTEX snegl. Der vil være fri adgang til kaffe – Nutramino energidrik hele dagen. Sidst på aftenen vil der blive serveret sandwich og frugt.

Det vil være muligt at tilkøbe forplejning for deltagerne i 6 timers RACE løbet. Der vil blive serveret 1 sandwich og frugt samt fri kaffe samt Nutramino energidrink under hele løbet.

Se priserne: HER

Telte og Campingvogne

Det er muligt at opsætte telt på Base Camp. Det er også muligt at medbringe campingvogn – som kan opsættes i Base Champ området ved start og mål, men kun efter aftale med arrangøren.

I forbindelse med Base Camp vil der være en kæmpe lagerbygning – hvor alle deltagere har mulighed for at opholde sig. Her vil der også være nummerudlevering samt forplejning for de deltagere der har tilkøbt dette.

Toiletter

Der er toiletter i start og målområdet. Der er ikke mulighed for bad efter løbet.

Adresse

VOLVO12 RACE afvikles på SJÆLLANDSRINGEN Abildgårdsvej 17, 4000 Roskilde

Sikkerhed

VOLVO12 lægger stor vægt på, at sikkerheden skal være i orden. Vi opfordrer naturligvis alle til at køre efter evne og forhold, så alle får den bedst mulige oplevelse.

Hjelm er selvfølgelig obligatorisk. TRI styr er ikke tilladt.

Alt deltagelse i VOLVO12 RACE sker på eget ansvar.

FORCE MAJURE.

I tilfælde af at FDM/Sjællandsringen og/eller Politi lukker Sjællandsringen på løbsdagen pga. vejrforhold eller andre uforudsete hændelser refunderes startgebyret ikke.

Arrangøren forbeholder sig ret til at stoppe og/eller afslutte løbet før tid i tilfælde af ekstreme vejrforhold. Her gælder princippet om Force Majure igen og startgebyret refunderes ikke.
Motionscykellob.dk Kommentér ?Copyright @ 2011 - 2018 MotionsCykellob.dk - Alle rettigheder forbeholdes.